Wol in Stijl begint met de liefde voor wol. Na jaren zelf wollen kleding dragen en klanten ermee blij te maken in onze winkels Eigen Stijl en Eigen Stijl Boetiek op de Steenstraat in Arnhem, is er nu eindelijk onze webwinkel met heel veel prachtige wollen kledingstukken van uiteenlopende merken bij elkaar.

In elk seizoen, jaar na jaar. De structuur, het gevoel, de warmte: alles bij elkaar is wol een heerlijk materiaal om te dragen en toe te voegen aan je kledingkast.

Wol is een prachtig natuurproduct. Er zitten heel veel voordelen aan het dragen van wol. Wol is zacht, nodigt uit tot aanraken en garandeert jaren draagplezier.

Wol isoleert, ademt en is zelfreinigend. Van een wollen kledingstuk heb je jaren plezier. Het dragen van wol is warm, comfortabel en duurzaam.

Wol is geschikt voor elk seizoen.

Wol is heel divers. Verschillende structuren, patronen en kleuren geven elk wollen kledingstuk iets unieks. Er is wol die past bij elke kledingstijl. Van een grof gebreid lang vest tot fijne dunne wollen truitjes, van een zachte comfortabele omslagdoek tot een lekkere warme muts. Er is wol voor iedereen.