Je kan je bestelling zonder opgave van reden kosteloos annuleren. Vanaf het moment dat de bestelling verzonden is, is annuleren niet meer mogelijk,
maar natuurlijk mag je nog wel retourneren. Je hebt als klant recht op een deugdelijk product. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, of om een andere reden, dan kan het artikel geruild of geretourneerd worden. De verzendkosten daarvan zijn voor eigen rekening.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen of te retourneren. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren in de verpakking binnen 14 dagen na retour/ruil melding terug.

We verwachten dat het kledingstuk ongedragen en met het kaartje eraan wordt geretourneerd.

De retourzending moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico van verzenden ligt bij de klant.

Stuur dit naar:
Eigen Stijl Arnhem
Steenstraat 75
6828CE Arnhem

Zodra we de retourzending ontvangen hebben, zullen we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op het door u aangegeven rekeningnummer.
Dit bedrag is exclusief verzendkosten.

 


Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@wolinstijl.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.